Εμβρυολόγος Γενετίστρια |Εξωσωματική γονιμοποίηση
Τηλ: +30 210 6859000

Αξιολόγηση – Λήψη ιστορικού

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Αυτό είναι ένα ζωτικής σημασίας στάδιο. Πολλά ζευγάρια που παραπέμπονται για εξωσωματική γονιμοποίηση θα μπορούσαν ενδεχομένως να επωφεληθούν από άλλη θεραπεία, χωρίς το ψυχολογικό, οικονομικό και σωματικό κόστος ενός κύκλου εξωσωματικής γονιμοποίησης. Πριν αρχίσει η θεραπεία κάνουμε πάντα μια σειρά εξετάσεων όπως σπερμοδιάγραμμα, αιματολογικές εξετάσεις και άλλα τεστ, ώστε να γίνει η σωστή διάγνωση.

Η διάγνωση και η στρατηγική που προτείνεται, γίνεται σε συνεργασία της ομάδας του Ινστιτούτου με τον θεράποντα γυναικολόγο /ή ουρολόγο του ζευγαριού, καθώς και με τις άλλες ειδικότητες που εμπλέκονται (ρευματολόγο, ενδοκρινολόγο κλπ).

Ο συνδυασμός φαρμάκων , η δοσολογία και η όλη στρατηγική της θεραπείας είναι απόλυτα εξατομικευμένα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ζευγαριού.

Αυτό μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε τη θεραπεία σας με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Προσπαθούμε επίσης όταν είναι εφικτό, να προσφέρουμε αποτελεσματικές θεραπείες πριν ξεκινήσετε την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail
Leave a Reply